• SILKY BEAUTY SZÉPSÉGSZALON
Alma laser Soprano- szörtelenítő gép

ALMA SOPRANO ICE TITANIUM 3D SZŐRTELENÍTŐ GÉP

A budapesti Silky Beauty Stúdióban elérhető, innovatív és professzionális Ice Titanium 3D szőrtelenítő gép gyors, hatékony és művészien tökéletes eredményt nyújt minden kedves vendégünknek.

  •   Garantáltan végleges és fájdalommentes szőrtelenítés
  •   Beépített jegesen hűs kezelőfej
  •   3D lézertechnológia a tökéletes eredményért
  •   Új Quattro méretű fej, tetszőleges méretű szőrtelenítési terület
  •   Télen-nyáron elérhető szőrtelenítő kezelés
  •   Nőknek és férfiaknak egyaránt
  •   Az egyetlen klinikailag igazolt szőrtelenítés: SHR ™ technológia

A Silky Beauty Stúdió és az Alma Soprano közös értékek mentén képviseli a szőrtelenítés új generációját: 100% simaság, 0% fájdalom. A magabiztosság sima ügy.

Hogyan működik a lézeres szőrtelenítés?


A végleges szőrtelenítés során a lézernyaláb a szőrszálak pigmentjeit felhasználva eljut a szőrtüszőbe és ellehetetleníti annak működését. A lézer kizárólag a szőrtüszőt roncsolja, a környező szövetekben semmilyen elváltozás vagy károsodást nem okoz. A hagyományos eljárásoknál ez a folyamat fájdalmas lehet és legtöbbször „égett szőr” szaggal jár, nálunk azonban garantáltan szag- és fájdalommentes élmény.

Alma laser Soprano- szörtelenítő gép

Mivel a szőrnövekedés ritmusa eltérő, mindig vannak alvó szőrszálak, azaz szőr- és bőrszíntől függően 6-8, ritkább esetekben – főleg világos szőrszálak esetén- 10 alkalmas kezeléssorozattal érjük el a véglegesen szőrtelen, puha bőrfelületet.

A lézeres szőrtelenítés akkor hatékony, ha a kezelést megelőző és követő négy- négy napban nem éri közvetlen napfény, vagy szoláriumfény a célterületet, valamint a szőrszálak a kezelendő területen 1-2 mm hosszúságúak. Ennek elérése érdekében hölgyeknél a kezelést megelőző 8-12, uraknál 6-12 órában borotvával kell szőrtelenítést végezni.


A makulátlanul tiszta és teljesen kemikáliamentes bőrfelületen hatékonyan és a Quattro nagyméretű kezelőfejnek köszönhetően gyorsan, akár nagy területen is el tudjuk végezni a szőrtelenítést pillanatok alatt.

Hatékony és végleges szőrtelenítés 3D lézertechnológiával


Az általunk képviselt magas minőségű és professzionális végleges szőrtelenítés kulcsa a három eltérő hullámhosszon működő lézernyaláb kombinációjából álló szuperhatékony kezelőfej. A lézer a szőrtüszőben három különböző szöveti mélységet céloz meg, azaz hatékonysága a normál kezelőfejek sokszorosa. Már az első kezelés során örökre eltávolítja a szőrszálak 60%-át!

Soprano Titanium Ice Plus: a jég érintése a fájdalommentes és végleges szőrtelenítésben

Alma laser Soprano- szörtelenítő gép


Gyakori kritika a lézeres szőrtelenítéssel szemben a fájdalom és a kellemetlen, égett szőrszál-szag, csakhogy az Alma Soprano Titanium Ice Plus szőrtelenítő gép esetében egyikkel sem lesz dolgod!

Miközben a lézer célirányosan a szőrtüsző működését lehetetleníti el, addig az Ice Plus hűtőrendszer kellemesen hűsíti és zsibbasztja a kezelési terület. Azaz gyorsan, kényelmesen, mintegy relaxációs élmény során szabadulhatsz meg zavaró és nemkívánatos szőrszálaidtól a test bármely területén. Teljes testkezelés egyetlen alkalommal? A Silky Beauty Stúdióban nincs lehetetlen, csak fájdalommentes simaság, örökre.

Miért kötnél kompromisszumot?

A tökéletesen sima bőr neked is jár, méghozzá azonnal!
Az év bármely szakaszában. bőr- és szőrszíntől függetlenül alkalmazható a klinikailag igazolt Soprano SHR technológia, melynek központi eleme a pulzáló működési mechanizmus. Hatékonyan károsítja a szőrtüszők működését és késlelteti az alvó szőrszálak növekedését, ugyanakkor óvja a szöveteket és kíméletes a bőrrel.
Selymes és puha bőr a Silky Beauty-val: a magabiztosság sima ügy.