• SILKY BEAUTY SZÉPSÉGSZALON

Búcsúzz el örökre a zavaró szőrszálaktól az innovatív Alma Soprano Ice Titanium segítségével!

Magyarországon elérhető a professzionális lézeres szőrtelenítés új generációja, mely könyörtelen a szőrszálakkal, de gyengéd a bőrrel. Téged is vár a fájdalommentes „Az év új kezelése” végleges szőrtelenítési eljárás exkluzív budapesti szalonunkban. Szabadulj meg a felesleges szőrszálaktól és szabadulj fel!

Végleges lézeres szőrtelenítés

Jelentkezz be a Silky Beauty Stúdióba, ha

 • szeretnéd átélni a mindig puha és simogató érintések örömét.
 • eleged van a fájdalmas gyantázásból, epilálásból és többé nem akarsz borotvát látni.
 • korábban szőrbenövések, bőrgyulladás, tartós irritáció nehezítette számodra a szőrtelenítést.
 • inzulinrezisztenciád mellékhatásaként az átlagosnál több vagy erősebb testszőrzettel rendelkezel.
 • pajzsmirigyproblémád következtében arcszőrzeted extrém mértékben növekedésnek indult.
 • ha többé egyetlen pillanatra sem akarsz elgondolkodni, mielőtt sortot, vagy szoknyát veszel fel.
 • magabiztosságodhoz elengedhetetlen a mindig tökéletes bikinivonal.
 • férfiként is fontos számodra az egészséges simaság.
 • exkluzív környezetre, személyes figyelemre és tökéletesen rád szabott szolgáltatásokra vágysz.
 • elvárod és értékeled a diszkréciót.
 • örülnél, ha minden alkalommal ugyanaz a professzionálisan képzett szakember végezné az eljárást.
 • úgy érzed, a kompromisszumok nem neked valók.

Ne mondj le a spontaneitás legszebb perceiről! Legyél felkészülve bármelyik pillanatban a nagy kalandra. A magabiztosság sima ügy.

 

Időpontot kérek!

Időpont foglalása

Dobó Zsanett - Végleges lézeres szőrtelenítés

A végleges szőrtelenítés menete

A szalonunkban alkalmazott,  egyedülálló Alma Soprano Ice Titanium 3D lézeres szőrtelenítés hatékonysága már az első alkalommal is rendkívül látványos. A fájdalommentes eljárás során a megtisztított bőrfelületre először vékony rétegben antiallergén kontaktzselét viszünk fel, majd három különböző hullámhosszon dolgozó lézerrel iktatjuk ki a szőrtüszők működését.

A lézeres szőrtelenítés legnagyobb előnye, hogy specifikusan a kérdéses területen fejti ki erejét. Az eljárás során a pigment a lézer által generált hőenergiát a szőrszálon keresztül a tüszőbe juttatja, egyszer és mindenkorra ellehetetlenítve annak funkcióit. Ez az oka annak, hogy a kezelést követő 10-14. napon a kliensek rendszerint szőrhullást tapasztalnak, mely a folyamat természetes velejárója.

Bár általában már az első kezelés 60 %-os hatékonysággal távolítja el a zavaró szőrszálakat, minden esetben érdemes részt venned az előreláthatólag 6-8, ritkább esetekben -főleg világos bőr- és szőrszín esetén- 10 alkalmas kezeléssorozaton. Azért javasoljuk a többszöri, négy- hat hetenként megvalósuló Alma Soprano Ice Titanium szőrtelenítő gépes kezelést, mert a szőrszálak növekedési fázisai eltérhetnek. Mindig vannak alvó szőrszálak, melyekre az eljárás jellegéből adódóan nem tud hatni, hiszen nincsenek pigmentek, melyekhez a lézer kapcsolódni tudna.
 


Milyen területeken alkalmazható a végleges szőrtelenítés?

Az általunk alkalmazott lézeres szőrtelenítőgép Ice Titanium kezelőfejéhez tetszőleges méretű szőrtelenítőfejet tudunk csatlakoztatni, ebből kifolyólag garantáltan fájdalommentesen tudjuk eltávolítani a nemkívánatos szőrszálakat a test bármely pontjáról. Nem okoznak gondot az orr, vagy a fül zavaró szőrszálai, de a hát, a váll, a lábak vagy az intim területek kezelése is könnyen, gyorsan és soha nem látott hatékonysággal történik.

Végleges lézeres szőrtelenítés területek

Mikor alkalmazható a végleges szőrtelenítés?

A lézeres szőrtelenítés új generációja már az év bármely időszakában, így akár nyáron, is alkalmazható. Igaz ugyan, hogy minél sötétebb színű a szőrszál, annál könnyebben megy végbe a folyamat. A kezelés menstruáció alatt is könnyedén és fájdalommentesen elvégezhető.

Kevesen tudják, de a végleges szőrtelenítés esetében kiemelten fontos az időfaktor, ugyanis, ha a szőrszálak őszülni kezdenek és veszítenek pigmenttartalmukból, a kezelés már nem alkalmazható.
 


Milyen esetekben ellenjavalt a végleges szőrtelenítés?

A végleges szőrtelenítés nem javasolt várandósság alatt, elsősorban a magzat védelme és az anyánál esetlegesen fellépő pigmenthiány elkerülése érdekében. A szoptatás, valamint egyes hormonális megbetegedések is kizáró tényezők. A kezelés nem alkalmazható cukorbeteg, valamint ősz- azaz pigmenthiányos- kliensek esetén.

Mire figyelj végleges szőrtelenítés előtt?

Bár a modern és fejlett Alma Soprano technika esetében nincs szükség hetekig tartó fényvédelemre, azt javasoljuk, hogy a kezelés előtt, illetve után 4 napig kerüld a napozást, szoláriumozást és az önbarnítók használatát.

A végleges lézeres szőrtelenítéshez elengedhetetlen, hogy a kérdéses terület makulátlanul tiszta és vegyszermentes legyen. A legjobb megoldás, ha az időpontodat megelőző napon az esti normál tisztálkodást követően borotválod az érintett területet. Ebben az esetben a szőrszálak mérete éppen a kezeléshez optimális 1-2 mm lesz. Lehetőség szerint a végleges szőrtelenítést megelőző 12 órában ne használj testápolót és dezodort az érintett területen. Ha csak teheted, közvetlenül a kezelést megelőzően zuhanyozz le, hiszen minél tisztább a bőr, annál hatékonyabb a kezelés.

Mennyibe kerül a végleges szőrtelenítés valójában?

A leggyakoribb tévhit a végleges szőrtelenítést illetően, hogy az eljárás költséges. Vizsgáljuk meg a tényeket, és ne csak szőrmentén!

Egy átlagos nő élete során csaknem 40 éven keresztül szőrtelenít. Férfiak esetében az évek száma még ennél is magasabb. Ha összehasonlítjuk a hagyományos szőrtelenítési eljárások - borotválás, gyantázás vagy a cukogyanta-, valamint a fájdalommentes és végleges lézeres szőrtelenítés kezeléssorozat költségeit, teljesen nyilvánvalóvá válik a valóság. A végleges szőrtelenítés olcsóbb, mint a hagyományos szőrtelenítés, ráadásul a karbonlábnyoma is jelentősen kisebb!

Maradtak még kérdéseid? Írj nekünk!