• SILKY BEAUTY SZÉPSÉGSZALON

Nincs ideális pasi. Lehet aputest vagy beach body, DILF vagy sármos ötvenes, egyre megy, hisz a vonzó férfi szexepilje a magabiztossága. Puha simogatások, nyers maszkulinitás és ragyogóan sima bőr: ez minden nőnek bejön!
Mindegy, hogy egyenesági rokonod volt Hagrid, vagy Csubakka, esetleg csak zavarnak a korral érkező kósza szálak, az Alma Soprano Ice Titanium 3D garantáltan fájdalommentes végleges szőrtelenítés könnyedén leszámol velük mindörökre.  A magabiztosság sima ügy! A pasiknak is.

 

Látogass el a Silky Beauty Stúdióba és szabadulj meg mindentől, ami felesleges!

 

Időpont foglalása

 

Végleges szőrtelenítés férfiaknak: higiénikus és magabiztos

 

  • Zavar a szakáll, de az őrületbe kerget a borotválkozás utáni extrém irritáció?
  • Orr- vagy fülszőrzet, esetleg kellemetlen szálak a mellkason, vagy a háton?
  • Kamaszkorod óta megkeserítik az életedet a szőrbenövések?
  • Szeretnél magabiztosan feszíteni a barátnőd mellett a strandon?
  • A feleséged jól tartja magát és te is szeretnél jól kinézni?
  • Egyszerűen csak örülnél, ha bármikor, bármilyen helyzetben lazán ledobhatnád a textilt?

Az innovatív, Magyarországon csak nálunk elérhető, hűsítő Ice Titanium kezelőfejjel ellátott lézeres szőrtelenítő egy lépésben megszabadít az erősen pigmentált, vastagabb szőrszálaktól és a gyengébb pihéktől a test bármely részén. Nincs többé mellkas- vagy intimgyanta, nincs több zavart mosolygás a kozmetikai szalonban és a fájdalomtól is egyszer és mindenkorra elbúcsúzhatsz. Légy igazi férfi! - fájdalommentesen.

 

Férfi végleges szőrtelenítés

 

A végleges szőrtelenítés menete

A végleges szőrtelenítés eljárás metódusa férfiak esetében megegyezik a nőknél alkalmazott gyakorlattal. Fontos tudnod azonban, hogy a szőrnövekedés ritmusa teljesen egyéni és férfiaknál általában gyorsabb folyamat. Ezért arra kérünk, hogy a kezelés megkezdése előtt 6-12 órával végezz alapos szőrtelenítést a célterületen borotvával, majd tiszta, kemikáliáktól mentes bőrfelülettel érkezz a stúdióba! (A kezeléshez ideális szőrhossz 1-2 mm.)

A szalonban antiallergén kontaktzselét viszünk fel a kezelési területre, majd a garantáltan fájdalommentes Alma Soprano Ice Titanium 3D fejjel alig néhány perc alatt szőrtelenítjük a kiválasztott testrészeket. Eközben kényelmes kezelőszékünk és klimatizált helyiségünk mindvégig teljes relaxációs élményt biztosít számodra.

 

 

Hogyan működik a végleges szőrtelenítés?

A kezelés során a lézernyaláb a szőrszálak pigmentjéhez kapcsolódva eljut a szőrtüszőbe, melyet roncsol, ellehetetlenítve annak további működését. Már az első lézeres szőrtelenítés rendkívül látványos: elpusztítja a szőrszálak mintegy 60%-át anélkül, hogy a környező szöveteket irritálná vagy károsítaná.

Kevesen tudják, de a szőrnövekedés egyes fázisai ciklikusan váltják egymást, azaz egyetlen alkalommal lehetetlen eltávolítani az összes nemkívánatos szálat. Azt javasoljuk, hogy a kezelésekre 4-6 hetente kerüljön sor, így a korábbi szakaszokban „alvó” szőrszálak is kiiktatásra kerülnek. A teljes és valóban végleges lézeres szőrtelenítéshez normál esetben 6-8, ritkábban- világos szőrszín esetén- 10 alkalomra van szükség.

Végleges szőrtelenítés intim területen is!

A Silky Beauty Stúdióban valljuk, hogy az egészséges simaságnak nincs neme, sem határa. Bármely testrészeden szeretnél megválni a zavaró szőrszálaktól, tudunk segíteni! Jelentkezz be és gondoskodunk róla, hogy megnyugtató közegben, higiénikus környezetben, professzionális eredményben legyen részed.

 

 

Milyen esetekben ellenjavallt a lézeres szőrtelenítés?

A végleges lézeres szőrtelenítés elvégzésére férfiak esetében kizáró okot jelentenek az őszülő szőrszálak, a cukorbetegség és egyes rendkívül ritka hormonális megbetegedések.

 asd