• SILKY BEAUTY SZÉPSÉGSZALON

Beszélgetés Tóth Dáviddal a végleges szőrtelenítésről

Tóth Dávid olimpiai ezüstérmes kajakosunkat senkinek sem kell bemutatni. A víz után a szárazföldön is bizonyított az Exatlonban, majd a sportcipőt tánccipőre cserélte a Dancing with the Stars műsorában. A Hölgyválasz című film óta tudjuk, hogy az igazán klassz pasik tudnak táncolni, de hódítani is. Utóbbit szintén bizonyíthatta a nézőknek a Nagy Ő főszereplőjeként.

A Silky Beauty Szalont érte a megtiszteltetés, hogy Dávid ránk bízta magát, ugyanis vágyott arra, hogy a mellkasa és a hónalja végleg sima és szőrtelen legyen. Kérését örömmel teljesítettük, viszont kíváncsiak voltunk, hogy mi motiválta akkor, amikor a végleges, lézeres szőrtelenítést választotta.

Honnan jött az ötlet, hogy elmész egy végleges lézeres szőrtelenítésre?

Régóta gondolkodtam rajta, szerettem volna már megcsináltatni a hónaljamat, azonban magam sem tudom, miért nem léptem meg előbb. Valamiért húztam-halasztottam, de maga a gondolat ott volt a fejemben, hogy nagyon jó lenne már.

Amikor elmentem Zsanihoz, már biztosan tudtam, hogy erre szükségem van és örültem, hogy megléptem. Nem éreztem cikinek, hogy vállaljam, hiszen ez hozzátartozik a higiéniához és ahhoz, hogy jobban érezzem magam a bőrömben.

Korábban a sportolás alkalmával zavart a szőr? Okozott hátrányt?

Vannak sportágak, ahol tudatos a férfiaknál is a láb szőrtelenítés. A focistáknál, vagy a kerékpárosoknál könnyebb a sérüléseket is kezelni akkor, ha nincs hosszú szőr a lábaikon. A sportolókat folyamatosan kezelik masszőrök és a kezelések alkalmával könnyen be tudnak gyulladni a szőrtüszők.

Az úszóknál szintén fokozott figyelmet igényel, mert ha túl szőrős valaki, az hátrányt okozhat majd a teljesítményében, nagyobb ellenállást jelenthet a vízben. A kajakosok esetében nincs ilyen, de futó edzés után, amikor begyulladtak az izmaim, és szükségem volt masszázsra, akkor kellemetlen lett volna, ha begyulladnak a szőrtüszők, mert az nagyon fájdalmas tud lenni.

A lábamat nem fogom szőrteleníttetni, de a mellkas és a hónalj szőrtelenítése még bele fér, ugyanis sokkal jobban érzem magamat tőle. Nekem elég sok szőke szőrszálam van, ezek megmaradnak, így nem lesz teljesen szőrtelen a mellkasom.

Miben okoz kellemetlenséget a szőr egy férfinak?

Sokkal jobban izzad az ember, illetve engem esztétikailag is zavar.

Volt e olyan helyzet az életedben, amikor a legjobban zavart a szőr?

Nem tudok kiemelni egy ilyet, maximum a fent említett masszírozásnál.

 

 

Korábban hogyan szőrtelenítettél?

Elektromos borotvát használtam. A gyantától és a rendes borotvától kipattogott a bőröm.

Az első kezelés előtt mi volt a legnagyobb félelmed?

Nem igazán tudtam, mire számítsak, mert voltak olyanok, akik azt mondták, hogy kicsit kellemetlen és némi fájdalommal is jár, de Zsaninál a kezelés abszolút fájdalommentes. Úgy gondolom, hogy nagyon fontos, hogy egy olyan szakember végezze a kezelést, aki ért ahhoz, amit csinál és tekintettel van a páciensre. Nem volt bennem félelem és az első alkalom után sem lett.

 

 

Ha ajánlanod kellene a kezelést férfi társaidnak, vagy akár a leendő hölgy vendégeinknek, akkor mit tanácsolnál, miért vágjanak bele?

Leginkább azoknak tanácsolnám, akik eddig is már próbáltak valamilyen módon megszabadulni a nem kívánt szőrszálaktól, mert akit nem zavar, azt nyilván ez után sem fogja zavarni. Aki viszont rendszeresen eltávolította valamilyen úton-módon a nemkívánatos szőrt, annak mindenképpen megkönnyíti majd az életét egy végleges, lézeres szőrtelenítő kezelés. Aki belevág, az egy nagy terhet vesz le a válláról és biztosan nem fogja megbánni.

Te egy divatot követő férfi vagy, Mi lenne akkor, ha 10-15 év múlva újra bejönne az a trend, ami mondjuk a 70-es 80-as években volt, hogy divat a szőr?

Nem fogom rosszul érezni magam akkor sem, ha visszajön ez, mert én így érzem jól magamat, hogy a hónaljam teljesen szőrtelen. A mellkasomon, ahogy említettem a szőke szálak megmaradnak, így ez a legjobb kombináció, jut is marad is. Hiszem, hogy ha saját magadnak akarsz megfelelni, akkor nem érhet csalódás.

Dávid utolsó mondata egyaránt igaz nőkre és férfiakra is, hiszen valóban az a legfontosabb, hogy mindenki jól érezze magát a bőrében. A magabiztosság egy érettségi szint, hogy én magam vagyok a fontos. A trendek, mások véleménye és az egyéb tényezők pedig nem számítanak.


Téged melyik területeden, vagy testtájadon zavar a szőr?
Számoljunk le vele együtt, véglegesen és kíméletesen!
Várom bejelentkezésedet, foglalj időpontot.