• SILKY BEAUTY SZÉPSÉGSZALON

Fordítsd a szőrtelenítésre szánt időt valami sokkal jobb dologra- interjú Alexy Vivivel

Alexy Vivit senkinek sem kell bemutatni. Az influencer, youtubber, beauty véleményvezér és üzletasszony visszatérő vendége a Silky Beautynak. Számos követője is járt, vagy jár hozzánk. Vivit a lézeres szőrtelenítéssel kapcsolatos élményeiről kérdeztük! Nagyon mai lány vagy, a szónak a divatos és követendő értelmében, példakép, akit sokan követnek a közösségi médiában.

 

 

Nagyon mai lány vagy, a szónak a divatos és követendő értelmében, példakép, akit sokan követnek a közösségi médiában. Téged mikor kezdett el zavarni a szőr?

Tipikus tinédzser korban, olyan 14-15 évesen. Mivel szőke hajú vagyok, nekem nem volt annyira zavaró. Nem volt meg az a pubertáskori Úristen, de szőrős vagyok dolog!

A követőidet mennyire foglalkoztatja ez?

Úgy látom, hogy foglalkoztatja őket és nyitottak erre.

Mielőtt eljöttél Zsanihoz, milyen módszerrel, vagy módszerekkel oldottad meg a szőrtelenítést?

Alexy Vivi - végleges szőrtelenítés

Korábban mindent kipróbáltam. Sokáig szőrtelenítő krémet használtam, főleg fiatalabb koromban, mert az akkoriban kevésbé tűnt durva megoldásnak. Nem tudtam elvágni magamat vele. Egy időben gyantáztani is jártam és mivel nem volt durva a szőr, kivártam a két gyantázás közötti időszakot, és ez jól működött hosszú éveken keresztül. Viszont nyilván azt a módszert részesítem előnyben, ami tartós, illetve most már végleges megoldást ad.

Miért döntöttél a végleges, lézeres szőrtelenítés mellett, és miért pont a Silky Beautyt választottad?

Engem az vett rá a végleges szőrtelenítésre, hogy ne kelljen vele folyamatosan foglalkoznom. Bár szőke vagyok, attól még a szőr ugyanolyan zavaró és időben is ugyanannyit kell rászánni, vagyis ugyanannyi dolgod van vele ráfordított időben. El kell járni gyantáztatni, vagy mondjuk gyakran le kell borotválni. Azt éreztem, hogy ezt az időd szívesebben szánnám másra és ezért döntöttem a végleges, lézeres szőrtelenítés mellett. Nem feltétlen azért választottam ezt a megoldást, mert annyira zavart, vagy nagyon rosszul éreztem magam tőle, inkább az időfaktor dominált.

 

 

A kezelések előtt volt-e benned félelem? Ha igen, mitől tartottál leginkább?

Félelem nem volt bennem, inkább izgultam, hogy milyen érzés lesz. Tudtam, hogy annyira nem lehet fájdalmas és Zsani is elmondta, hogy mire számíthatok. Nekem amúgy is nagyon magasan van a fájdalomküszöböm, nem az a típus vagyok, aki egy gyantázást is túlreagál. A kezelés egyáltalán nem fájt.

Milyen tapasztalataid voltak a végleges, lézeres szőrtelenítő kezelés kapcsán és után?

Az első és a második kezelés után nagyon tetszett, hogy egyáltalán nem kellett foglalkozni vele és ez nagy szabadság érzést adott. A lábamat már tavaly lekezeltük, azóta különösen tetszik, hogy itt a nyár, a jó idő, jönnek a programok, nekem pedig nem kell minden héten azzal foglalkoznom, hogy rendben legyen a lábam.

A kezelések után sokkal simább lett a bőröm. Alapból nagyon érzékeny, zuhanyzás után is kipirosodik a meleg víz hatására, illetve nekem régen a szőrtelenítés után is mindig piros volt és ki is pattogott a bőröm.

 

 

Véleményvezér vagy, és vonzó fiatal nő, így meg kell kérdezzem: mi a véleményed arról, ha egy férfi végleges szőrtelenítésre megy?

Ha neki ez jó, mert zavarja a szőr, akkor menjen el bátran. Én az a típus vagyok, aki az arany középutat részesíti előnyben. Amennyiben egy olyan férfi lenne az életemben, akinek például nagyon szőrös a háta, akkor megbeszélném vele, hogy ha Őt is zavarja és Ő is úgy akarja, akkor van egy ilyen lehetőség is. Ha nyitott lenne rá, akkor ajánlanám neki. Ugyanakkor nekem az nem annyira szimpatikus, ha egy férfi teljesen szőrtelen, vagy mondjuk az egész lábát szőrteleníti egy férfi.

Alexy Vivi - végleges szőrtelenítés

Ha egy lány most kezdené el a végleges, lézeres szőrtelenítést, akkor mit javasolnál Neki, melyik területtel kezdje?

Nekem a láb és a hónalj volt a kedvencem. Ha nem akar nagyon nagy dologba belevágni, akkor a hónaljat javaslom és meg fogja látni, hogy mennyire nagyon jó érzés az, hogy nem kell naponta ezzel foglalkozni. Ha egy nagyobb befektetés is belefér neki időben és pénzben, akkor a lábat mondanám, mert egy nőnek azzal megy el a legtöbb ideje és energiája.

Az mai Influencer szőrtrendek kapcsán mit gondolsz azokról, akik nyíltan és kampányszerűen vállalják a szőrt a hónalj, vagy akár a bikini területén?

Azt gondolom, hogy nincsen baj ezekkel, de kicsit túlzásba tudnak esni. Ezt is megértem, hiszen a body positivity kapcsán elismerik, hogy túlzásba viszik ezt, de ennek az az oka, hogy eddig a minden tökéletes eszmét vitték túlzásba a közösségi médiában. Ahhoz, hogy a balance kialakuljon, talán fontos lehet a másik oldalt is túlzásba vinni. Nincs azzal gond, ha valaki máshogy gondolja, én egy nyitott embernek tartom magam. Ha valaki úgy érzi jól magát, hogy természetesen szőrös és elfogadja és szereti magát, akkor csinálja.  Ha valakinek szőrösen jó, akkor legyen úgy.

Nem tartasz-e attól, hogy visszajön a divatba a szőr, te viszont már véglegesen megszabadultál tőle. Nem félsz ettől?

Nem hiszem, hogy ez a rész nálam változni fog. Ez olyan, mint a tetoválás, ha tetováltatnék, akkor az egész életemre nézve átgondolnám, hogy ez jó döntés-e? Így voltam a végleges lézeres szőrtelenítéssel kapcsolatban is. A karomon és a lábamon sosem fog zavarni a szőrtelenség!

 

 

Mely területeken vagy már véglegesen szőrtelen, ha kérdezhetünk ilyet?

Hónalj, karok és lábak, valamint jelenleg az intim területet kezeljük.

Kinek ajánlanád mindenképpen a végleges, lézeres szőrtelenítést?

Nagyon javaslom érzékeny bőrűeknek, illetve elfoglalt, időhiányban lévő nőknek. Zsanival nagyon jó kapcsolat alakult ki, nyitott és kedves személyisége van. Nagyon kellemes a hely Silky Beauty, egy igazi ékszerdoboz, ahol nem futószalagon jönnek-mennek az emberek, mint egy nagy szalonban, hanem egy exkluzív helyet alakított ki a kezelésekhez. Olyan szalon, ahol szinte elrepül a kezelésekre szánt idő!