• SILKY BEAUTY SZÉPSÉGSZALON

A sminktetoválás és a szőrtelenítés barátsága

A sminktetoválás és a szőrtelenítés barátsága

Siklós Júlia sminktetováló vagyok. Zsanit közel húsz éve ismerem és mindig is összekötött minket a szépségszakma iránti vonzalmunk. Mindketten az élet ezen kreatív oldalán dolgoztunk és dolgozunk. Sminktetoválóként és oktatóként számomra a legfontosabb hogy olyan tartós szépséget nyújtsak vendégeimnek, amely elegáns és diszkrét megjelenést nyújt a mindennapokban.

Miért válassz minket?

Miért válassz minket?

  • Szeretnél végleg megszabadulni a nem kívánt szőrszálaktól?
  • Szereted a legújabb technológiai vívmányokat használni?
  • Szeretsz igényes és szép környezetben lenni?
  • Szereted, ha azt érzed igazi odafigyelést és törődést kapsz?

 

 

Megnyitottuk a Silky Beauty szalonunkat

Megnyitottuk a Silky Beauty szalonunkat

Sok éve dolgozom a szépségiparban, mint sminkmester. Munkámból eredően több helyen megfordultam már, azonban mindig a dédelgetett vágyam és álmom az volt, hogy egy saját kis üzletem legyen, egy igazi kis ékszerdoboz, egy olyan hely, amely megmutatja, milyen is vagyok valójában.

 

Miért válaszd a lézeres szőrtelenítést?

Miért válaszd a lézeres szőrtelenítést?

Ha valaki elkezdi beleásni magát a végleges szőrtelenítés világába felmerühet a kérdés, melyik módszert válassza. Mind az IPL mind a lézeres technológia a fény energiáját használja, hogy azzal szűntesse meg a szőrtüszők működését, de nem egyformán. Most röviden megpróbáljuk összefoglalni a két eljárás közti legfőbb különbséget.

Szörtelenítés története

Szörtelenítés története

Feltehetnénk a kérdést, hogy miért születünk szőrrel. Ennek nyilván evolúciós okai vannak, de az régi leírásokból is látható, hogy régóta zavarni kezdett bennünket a felesleges szőrzet.