• SILKY BEAUTY SZÉPSÉGSZALON

3 +1 érv, hogy ezzel kezdd az új évet: lézeres szőrtelenítés

A beach body eléréséhez nagyjából elég három hónap, ha odateszed magad és a sport mellett diétázol is, de a végleges szőrtelenítés maximális eredményéhez több idő kell. Ezért jó, ha már januárban elkezded a lézeres szőrtelenítés kezeléssorozatot, ha nyárra szőrtelen és bársonyos bőrrel akarsz ragyogni a tengerparton!

A mindennapi teendők, munka és család mellett gyakori, hogy mindenre van időnk, csak épp saját magunkra nincs, csak perceink. Ez igaz a szőrtelenítésre is, sokkal gyorsabb időnként leborotválni a zavaró szőrszálakat, mint epilálni, vagy épp gyantázásra menni, ami havi rendszerességgel minimum egy óra.  De mit szólnál ahhoz, ha ezt az időt arra használnád pár hónapon át, hogy soha többet ne kelljen foglalkoznod a szőrtelenítéssel? Ugye, jól hangzik? X érvünk is van arra, miért jó, ha a lézeres szőrtelenítés az egyik dolog, amit az új év első hónapjaiban elkezdesz!

 

01 A végleges lézeres szőrtelenítéshez idő kell

Mivel a szőrszálak nem egyforma ütemben nőnek – ugye ismerős, hogy borotválás után már másnap, epilálás/gyantázás után pedig 1-2 héttel már szúrsz itt-ott -, a lézeres szőrtelenítést is meg kell néhányszor ismételni annak érdekében, hogy maximális eredményt érjen el. Ez általában 6-8 alkalom, a kar és a láb esetében úgy 4-5 heti rendszerességgel. Ha világosabb színűek a szőrszálaid, akár 10 alkalomra is szükség lehet! Ez azt jelenti, hogyha januárban elkezded a kezeléssorozatot, akkor nagyjából nyárra már nem kell becsomagolnod a női borotvád a nyaraláshoz!

 

 

02 Rengeteg pénzt takaríthatsz meg

A női borotvákat havi szinten cserélni kell, a szőrtelenítő termékek gyorsan fogynak, az epilátorból pár évente újat kell vásárolni, a szalonokban elvégzett gyantázás ára is folyamatosan emelkedik, és egy átlagos nő minimum 35-30 éven át szőrtelenít. Nem kell hozzá matek doktori, hogy kiszámoljuk, ennyi idő alatt többmilliós összeget adunk ki csak arra, hogy megszabaduljunk a nem kívánt szőrszálainktól! Azért ez iszonyú pénz! A lézeres szőrtelenítés ára ugyan magasnak tűnhet elsőre. Azonban, ha jobban belegondolsz, mindent összeadva jóval alacsonyabb lesz a végösszeg, mint a korábban összeszámolt verzió. És annyi mindenre használhatnád a megspórolt pénzt, költhetnéd magadra, a családodra, az otthonodra is! Érdemes átgondolni, ugye?

 

 

03 Segíts pihentetni a bőröd

Ha eddig szoláriumoztál, akkor a lézeres szőrtelenítés ideje alatt erről le kell mondanod. Elsőre talán komoly áldozatnak tűnhet, hogy tél közepén nem nyári barnaságban ragyogsz, de hidd el, a tested hálás lesz egy kis pihenőért! A rendszeres szoláriumozás ugyanis még mindig öregíti a bőrt! A lézeres szőrtelenítés ideje alatt a bőröd hidratáltsága javulni fog, sőt, még a hajad is szebb lesz, mert bármennyire hihetetlen, a szolárium – ahogy a nyári napsütés is – szárítja a fejbőrt, ezáltal a frizurádnak sem tesz jót.

+1 Jót tesz az önbizalmadnak

Tagadhatatlan, hogy vannak nők és férfiak is, akik megmaradnak a természetes adottságaik mellett, már ami a testszőrzetet illeti, de a többség számára a normális mértékben növő vagy esetlegesen túlburjánzó szőrszálak – és az azokkal való folyamatos küzdelem - inkább kellemetlenséget okoznak. Ha számodra is kellemetlen kihívást jelent a szőrtelenítés és rosszul érzed magad a bőrödben, ha nem tökéletes a megjelenésed, egy pillanatig ne habozz! A lézeres szőrtelenítés segítségével visszanyerheted önbizalmad és minden pillanatban nyugodt lehetsz afelől, hogy csodásan nézel ki!