• SILKY BEAUTY SZÉPSÉGSZALON

Szépségtitkok tőlünk Neked

Titok az, amiről talán nem szívesen beszélünk, de hidd el, mindenkit érintenek azok az apró szépséghibák, amelyeket ha ügyes vagy, vagy megfelelő szakemberhez fordulsz, akkor hamarosan orvosolni tudnak. Ilyen lehet egy megbújó szőrszál vagy akár rendszeres és erős szőrösödés a test legkülönbözőbb pontjain. A következőkben eláruljuk Neked a titkot!

 

A szép nő a bársonyos, puha bőrnél kezdődik

 

Amikor egy férfitől megkérdezik, hogy mit néz meg először egy nőn, akkor az igéző tekintet után a bőre tapintása lesz a következő, amit nem csak látni, de érezni is szeretne. Ez így volt századokkal korábban is, amikor a kivillanó boka vagy szép vádli azonnal rabul ejtette a férfiszíveket. A mai modern nő életében a bársonyos és szőrtelen bőr elérése ugyanolyan fontos ősszel és télen, mint nyáron a mindent megmutató, falatnyi bikiniben.

Szőrtelenítés, női szépség

A nő életében kulcsfontosságú, hogy miközben helyt kell állnia anyaként, feleségként, kollégaként és barátnőként, mellette ne veszítse el kisugárzást és nőies báját. A gyönyörű bőr eléréséhez a különböző kozmetikai krémek és hidratálók mellett fontos, hogy szót ejtsünk a szőrtelenítés kérdéséről is.

 

Kellemetlen erről beszélned?

 

El sem hiszed milyen sok nőt érint a szőrösödés a test legfurcsább részein. Bizony előfordulhat nem kívánt szőr a nyakon, orron, pajesz résznél, hason, kézen, sőt akár a melleken is. Fontos, hogy ne érezd magad kellemetlenül, mert lehet, hogy nem is sejted, hogy hányan küzdenek hasonló problémákkal szerte a világon! Nem vagy egyedül, bátran fordulj hozzánk, mert mi segítünk Neked.

A végleges lézeres szőrtelenítés ugyanis bármely testrészen alkalmazható, amelynek segítségével véglegesen megszabadulhatsz a fura testtájakon is megjelenő szőrszálaktól. Mindezt pedig úgy, hogy nem jelentkezik utána égő érzés, irritáció, szőrbenövés, vagy piros pötty a bőrödön. Sokan a gyantázás után még ezektől a nem várt következményektől is szenvednek. Mi azonban nem az okokat keresünk, hanem megoldást nyújtunk Neked arra, hogy végre megszabadulj a szőrtől a tested bármely pontján.

 

Egészséges életmód hangsúlyozása

 

Lényeges, hogy lelkünk ápolása mellett, harmonikus életünk három fő alappilléren mozogjon: sport, egészséges táplálkozás és szépségápolás. A rendszeres mozgás elengedhetetlen ahhoz, hogy testünk feszessége, tónusa sokáig megmaradjon, állóképességünk pedig fejlődjön.

A sportolás folyamatosan támogatja hosszútávú stresszmentes életünk kialakítását, amihez segítséget nyújtanak az edzőtermi kardio és jógikus mozgások vagy szabadtéri sportok, mint futás, kerékpározás és túrázás. Hogy súlyunk és ezáltal önbizalmunk is betonbiztos maradjon, lényeges, hogy minden nap egészségesen táplálkozzunk, azaz megfelelő mennyiségű és minőségű zöldségeket és gyümölcsöket, vékony húsokat és kis mennyiségű, de hasznos gabonákat és magvakat fogyasszunk.

A harmonikus nő megjelenéséhez hozzátartozik a napi higiéniás rutin, a körmök és a haj rendszeres ápolása, a csinos frizura, a minőségi sminktermékek használata, valamint a megfelelő vízháztartás fenntartása és a rendszeres pihenés.  Mi nem csak szőr mentén foglalkozunk a női szépséggel, hanem küldetésünknek érezzük támogatni annak megszerzését és megőrizni azt.

Fordulj hozzánk bizalommal!