• SILKY BEAUTY SZÉPSÉGSZALON

Megnyitottuk a Silky Beauty szalonunkat

Sok éve dolgozom a szépségiparban, mint sminkmester. Munkámból eredően több helyen megfordultam már, azonban mindig a dédelgetett vágyam és álmom az volt, hogy egy saját kis üzletem legyen, egy igazi kis ékszerdoboz, egy olyan hely, amely megmutatja, milyen is vagyok valójában.

 

Mostanában nem ez volt a fókusz, de sokan azt mondják, az igazi dolgok mindig akkor érkeznek az életedbe, amikor nem is számítasz rá. Ez is pontosan így történt. Ezt a vállalkozást a nővéremmel közösen hoztuk létre, amiért nagyon hálás vagyok Neki. Ő volt a megálmodó én pedig a megvalósítója ennek a számomra csodának. Amikor megemlítette, hogy mit szeretne és hogy ezt Velem, egy percet sem gondolkodtam és igent mondtam, hogy csináljuk! Azóta (is) felfordult teljesen az életem. Nyár óta szinte minden napomat kiteszi a kivitelezés, hogy megalkossuk azt a helyet, ahol nyugalmat, igényességet és kellemes környezetet tudunk a vendégeinknek biztosítani. Mivel imádom a munkámat, nagyon fontos volt számomra, hogy egy olyan helyet találjunk, ahol jól fogjuk magunkat érezni mi is és a vendégeink is. A legapróbb részletekre is odafigyelünk, hogy egy kis csoda helyet hozzunk létre. Én máris imádom, pedig még nincs teljesen kész.


A sminkelés mellett, a végleges szőrtelenítés kap főszerepet a kezeim alatt. Mindig is fontosnak tartottam az igényes megjelenést, ezért is áll közel hozzám ez. Az, hogy szőrtelenek legyünk, számomra ápoltságot és magabiztos megjelenést biztosít. Akár egy smink, amivel kiemelhetjük a vonásainkat és arcunk szép részleteit. De igazából a csoda mindkét esetben bennünk van és abban a magabiztosságban, amit ez az ápolt és igényes megjelenés számunkra kölcsönözni tud. Mindenben fontos, hogy prémium minőséget és szolgáltatást nyújtsak. Itt sincs ez másképp. Hiszek a minőségben, ezért is választottuk ezt a prémium kategóriás ALMA Laser Soprano Ice Titanium  gépet, ami Magyarországon először csak nálunk lesz megtalálható.


Hosszas keresgélés után találtunk rá erre az üzletre, amit teljesen a saját ízlésünkre rendeztünk be. Amikor először megláttuk még csak a falak álltak, de azonnal láttuk, hogy hogyan fogjuk berendezni és kezdetét vette a szervezés, tervezés és sok minden más. Mivel soha nem csináltam még ilyet, ezért voltak azért falak, amibe néha beleütköztem, de mivel nem voltam egyedül mindig megoldódni látszódott a dolog és amíg írom ezeket a sorokat…már kevés időnk maradt és hamarosan világgá kürtölhetjük, hogy mit is hoztunk mi létre. Nagyon izgatottak vagyunk, de hiszem, hogy egy új dolog kezdete, ami a mi utunk és valami nagyon jó dolgot hozunk létre a Számotokra. Mi már nagyon-nagyon várjuk, hogy megmutathassuk Nektek és a kezeink között szépülhessetek.