• SILKY BEAUTY SZÉPSÉGSZALON

A sminktetoválás és a szőrtelenítés barátsága

Siklós Júlia sminktetováló vagyok. Zsanit közel húsz éve ismerem és mindig is összekötött minket a szépségszakma iránti vonzalmunk. Mindketten az élet ezen kreatív oldalán dolgoztunk és dolgozunk. Sminktetoválóként és oktatóként számomra a legfontosabb hogy olyan tartós szépséget nyújtsak vendégeimnek, amely elegáns és diszkrét megjelenést nyújt a mindennapokban.

Ennek a mindennapi kényelemnek szerves része a nők körében a természetes sminktetoválás és a szőrtelen bőrfelület.  Minden nő szeretne még szebb lenni, miközben időt spról meg és minden élethelyzetben magabiztosan viselheti sminkjét.

Pontosan ezt nyújtja az ultra természetes sminktetoválás technikám.


3 évvel ezelőtt Zsani is rám bízta szemöldöke tartós megszépítését. Egy púderes szemöldök tetoválást készítettem neki, amit a mai napig boldogan visel és még csak most fogjuk frissíteni 3 év után! Szenvedélyesen szeretem elkészíteni az előnyös formákat, kiválasztani a karakterhez illő színeket...

A nálunk készült sminktetoválások egyik legnagyobb előnye, hogy nagyon természetesek és rendkívüli eleganciát kölcsönöznek az arcnak. Sajátos technikáimnak köszönhetően készíthető kimondottan anti-aging (fiatalító hatású) szemöldöktetoválás.

Siklós Júlia sminktetoválás

Aquarell azaz szájfény hatású szájtetoválás vagy akár füstös szemhéj. Ma már nem szükséges minden reggel a szemöldökceruzával küszködnöd, vagy azon aggódnod hogy elkenődik a sminked. Büszkén viselheted gyönyörű, természetes sminktetoválásainkat az edzőteremben, a strandon vagy a nyári kánikulában. Nem kell azon aggódnod hogy elkenődik a rúzsod miközben beszélgetsz valakivel vagy hogy elkönnyezed a sminked nevetés közben! A legnagyobb nyugalommal keresheted fel szalonunkat, ahol korábbi tanítványaimmal együtt szeretettel várunk mindhárman.

Nincs zsákbamacska, minden egyes sminktetoválást egy alapos, átfogó tervezés, előrajzolás és konzultáció előz meg. Minden esetben addig rajzolunk, tervezünk amíg jóvá nem hagyod a formát, majd csak ezután kezdünk neki elkészíteni a sminktetoválásod. Azt a felszabadító érzést amelyet az elkészült sminktetoválás nyújt, egyszerűen meg kell tapasztalni! A teljes harmóniához azonban hozzá tartozik hogy a nem kívánatos szőrszálak eltávolításáról se feledkezzünk meg, pl. a bajusz tájékon.

Prémium sminktetoválás

Erre a kényelmetlenségre nyújtja Zsani a legkiválóbb megoldást vendégeim számára. Számtalan esetben dolgoztunk már össze, a legnagyobb sikerrel, vendégeink elégedettségére. Óriási megkönnyebbülés számomra hogy Zsani személyében egy olyan szakemberhez küldhetem a hölgyeket, ahol biztosan tudom hogy tényleg eredményes az eltávolítás, fájdalom és traumák nélkül. Ügyfeleimnek csakis a legjobbat szánom, így nem is kérdés hogy a Silky Beautyban a helyük ha problémájuk akad a nem kívánatos szőrszálakkal.

Ha pedig prémium minőségű sminktetoválásra vágysz, akkor bátran és büszkén ajánlom magunkat!
Szalonunk Budapeseten, Óbuda szívében a Fő tér mellett található.

Exkluzív környezetben, orvosi tisztaságú anyagokkal és közvetlen, kedves hangulatban várunk szeretettel!