• SILKY BEAUTY SZÉPSÉGSZALON

Férfi vagyok, hogyan kezdjek hozzá a végleges, lézeres szőrtelenítéshez

Egyszavas válaszunk erre a kérdésre, hogy jelentkezz be most!

Férfi félelmekre

Kozmetikába járni nem ciki. Egy önmagára igényes férfi igenis eljöhet időnként kezeltetni azt, ami zavarja. Nálunk teljes diszkréció és kiemelt figyelem mellett szabadulhatsz meg a nem kívánt szőrszálaktól. A Silky Beauty Stúdióban nincsen torlódás, itt egyszerre csak egy személlyel foglalkozunk.

 

De vajon fájni fog?
Nem fog.

 

A végleges, lézeres szőrtelenítő géppel történő kezelés során az Alma lézer kezelőfeje a villanást követően egyből hűti is a bőrt, így a kezelés nem fáj és nem is kellemetlen.

Melyik területtel kezdjem?

Az abszolút jolly joker terület a hónalj, hiszen télen-nyáron kényelmes és tiszta érzetet nyújt egy selymesen sima bőrfelület. 2022 szeptemberében egy különleges akcióval készülünk, ugyanis 6 alkalmas hónalj szőrtelenítés bérlet vásárlása esetén 50 % kedvezményt kapsz! Ha pedig látod, hogy mennyire gyors és hatásos a végleges, lézeres szőrtelenítő kezelés, kedvet kaphatsz a többi testtáj kezeltetésére is.

Férfi dolgok

A két szemöldök összenövése bosszantó lehet. A fájdalmas csipeszezés helyett válassz végleges megoldást.
Vállaidat, vagy hátadat érzed szőrösebbnek a kelleténél?
Netán a párod kérte, hogy legyél kicsit szőrtelenebb a mellkasod területén? Az okokat mi sosem firtatjuk, hanem megadjuk a végleges megoldást szőrproblémáidra.

 

Miért a lézeres szőrtelenítés

Biztosan Te is ismersz szőrtelenítő megoldásokat, lehetőségeket és módozatokat. Sajnos azonban amellett, hogy sok esetben fájdalmasok, irritálhatják is a bőrödet. A borotva persze kézenfekvő megoldás lehet, de ez a legkevésbé tartós módszer: néhány nap múlva már meg is jelenik a kellemetlen, szúrós borosta. Ha szakemberhez fordulsz, akkor fontos tényező az időfaktor, hiszen találnod kell egy időpontot, ami Neked és a szakembernek egyaránt megfelel. Ezt követően oda kell menned, időt töltesz ott, majd haza kell menned, ezek szintén órákat vesznek el az életedből. Fordítsd ezt az időt másra, bármire, amire csak szeretnéd!

 

Zavaró szálak

Sokan azt mondják, nem zavarja őket a szőr. Ha így van, akkor nem is kell változtatni.

Nyáron, a nagy melegben, a strandon, vagy a nyaralás alatt viszont kellemetlen belső fűtést ad a testnek a túlságosan dús, sűrű testszőrzet. Sokszor a párod kéri, hogy kicsit fazonírozzatok a szőrökön, így fontos elmondanunk, hogy nem célunk teljesen lecsupaszítani Téged.

Neked kell érezned, hogy hol zavar és hol viselhető a szőr és mi ennek megfelelően segítünk Neked.

 

Nem ciki Azt, hogy mennyire nem ciki pasiként is igényesnek lenni és hozzánk fordulni, azt alá tudja támasztani Tóth Dávid, olimpiai ezüstérmes kajakosunk, aki szintén visszatérő vendégünk. Olvasd el ide kattintva a Vele készült cikkünket és kapj kedvet Te is a vég

 

Látogass el a Silky Beauty Stúdióba és szabadulj meg mindentől, ami felesleges!

 

Időpont foglalása