• SILKY BEAUTY SZÉPSÉGSZALON

Hogyan kezdjek hozzá a végleges, lézeres szőrtelenítéshez, ha nő vagyok

Sokszor felmerül hölgyvendégeinkben a kérdés, hogy vajon milyen sorrendben álljanak neki a végleges, lézeres szőrtelenítő kezeléseknek. Sok esetben az anyagi feltételek is meghatározzák a választ, de az is megfigyelhető, hogy látva a sikert, egy területet hamar követ majd egy következő. Lássuk, hogy mik a legkedveltebb szőrtelenítésre váró testtájak!

Hogyan kezdj bele a végleges szőrtelenítésbe

 

01 Hónalj

Ez az a felület, amely abszolút unisex kedvenc, egyaránt jönnek női és férfi vendégeink is erre a területre. Ennek oka az lehet, hogy az alapvető ápoltság, igényesség és higiénia egyik alapja a sima hónalj. Vannak ugyan irányzatok, amelyek nyíltan vállalják Instán is a szőrösséget, azonban egy forró, kánikulai napon bizony nemcsak esztétikai, hanem kényelmi szempontok miatt is zavaró lehet a hónaljszőr. Ez egy kicsi terület, így a bátortalanabbak is szívesen kipróbálják, és azok is, akik nem hisznek abban, hogy a kezelés valóban fájdalommentes. Pedig tényleg az!

 

02 Lábak

Ha folytatni kell a sort, akkor általában a lábak a következők. Ezt a testterületet is különböző részekre lehet osztani, már ami a végleges, lézeres szőrtelenítést illeti. Pár szál szőr lehet a lábujjakon vagy a lábfejeken is, majd következik az alsó lábszár és a vádli része. A térd fölötti terület a felső comb, ahol szintén előfordulhatnak elől és hátul szőrszálak. A lábakon is gyors és látványos eredményt érhetünk el, hiszen már az első kezelés során eltűnik a szőrszálak 40-60%-a!

 

03 Intim területek

Az intim zóna végleges, lézeres szőrtelenítése nem merül ki a bikinivonalban, van lehetőség a teljes fazont érintő kezelésre, valamint a külső- a belső-, vagy a teljes farrész lézeres, végleges szőrtelenítésére is. Ez a terület eléggé érzékeny része az emberi testnek, azonban itt sem kell aggódnod a fájdalom, vagy az esetleges egyéb kellemetlenségek miatt, biztosíthatunk afelől, hogy a kezelések teljesen fájdalommentesek.

 

 

04 Arc

Neked nőként mi jut eszedbe, ha az arc szőrtelenítéséről van szó? Általánosságban a bajusz és az orrlukak azok, amelyeket adott esetben a kozmetikusok is a leggyakrabban gyantáznak, ha vendégük az arcon kér szőrtelenítést. A végleges, lézeres szőrtelenítés nálunk is elérhető ezeken a testtájakon, azonban akadnak még területek, amelyre lehet, hogy nem is gondolnál. Az is megeshet, hogy bár vannak szőrszálaid arcod egyéb területein is, de nem is sejtenéd, hogy ezektől van lehetőséged véglegesen megszabadulni. Olvasd el ide kattintva Kata történetét, aki bátran vállalta, hogy arcán és nyakán is szőrös volt. Mégsem keseredett el, hanem megtalálta a megoldást és eljött hozzánk. Inspiráló történetét olvasva Téged is arra bíztatunk, hogy ne nyugodj bele abba, amibe nem is kell, inkább tegyél ellene és engedd, hogy segíthessünk!

 

05 Egyéb testtájak

A hascsík, vagy a derékszőr is nagyon sokszor megfigyelhetőek egy női testen. A szerencsésebbeknek csak szőkés pihék formájában, szinte láthatatlanul vannak jelen ezek az apró szálak, másoknál azonban nagyon is látványosak és ezáltal zavaróak. Szabadulj meg ezektől is és ne aggódj azon, ha világos bőrödön nagyon sötétek szőrszálak, ezeket ugyanis a legkönnyebb eltávolítani a végleges, lézeres szőrtelenítés segítségével.
Magadra ismertél? Akkor ez nem lehet véletlen! Szeretettel várunk a Silky Beauty Stúdióban!