• SILKY BEAUTY SZÉPSÉGSZALON

3+1 érv a végleges, lézeres szőrtelenítés mellett

Mi tudjuk, mennyire jó szabadon, simán és szőrmentesen élni. Milyen az, amikor nem a lábaid aktuális állapota határozza meg, hogy mit vehetsz fel. Nem kell függened senkitől és semmitől, ha egy spontán strandparti kerekedik, vagy éppen összejön az álomrandi azzal, akire már régóta vársz.

Három érrv a végleges szőrtelenítés mellett

1. Időfaktor

Mi nők rohanunk, életünk folyamatos logisztika és szervezés. Amíg csak magunknak és a párunknak élünk, addig egyensúlyozunk a munka és a magánélet, a feladatok, valamint az élményvadászat tengelyén. Később, amikor már családunk lesz, egyfajta porondmesterré előlépve próbálunk egy 24 órás napból minimum 30 órásat rittyenteni, vagy belepréselni a sokat áhított énidőt is a hétköznapokba. Legtöbbször saját magunkat háttérbe szorítva igyekszünk mindig és mindenhol megfelelni. Próbáljuk belepréselni a napunkba a kozmetikust, hiszen gyantáztatni kell. Az éj leple alatt kenjük fel a szőrtelenítő krémet, vagy álmosan, a zuhany alatt, futva borotválkozunk. Ennek nem kell így lennie akkor, ha igent mondasz a végleges, lézeres szőrtelenítésre.

 

 

2. Szabadság

Az időn túl vágyunk a szabadság érzésére, hogy mi magunk dönthessünk arról, hogy mit, mikor, kivel és hogyan csináljunk. Ne hagyd, hogy a szőr állapotod határozza meg azt, hogy mit veszel fel, mennyire lehet rövid a szoknyád, vagy a sortod, illetve fel tudsz-e venni mondjuk egy pántos, ujjatlan topot. A végleges, lézeres szőrtelenítés segít abban, hogy a simaság ne csak időleges, vagy tartós, hanem valóban végleges legyen.

 

3. Irritáció mentes szépség

Majdnem minden klasszikus szőrtelenítő eljárás járhat sebekkel, pörsenésekkel, szőrbenövésekkel, vagy bőrpírral. Gondolj csak bele, hogy egy érzékeny bőrön mit okozhat egy gyantázás? A bőr felületéről, finomnak nem nevezhető mozdulattal távolítják el a gyantát és jobb esetben a szőrt is. A kezelés nyomán azonban kipirosodik a bőr és a szőrtüszők kivezető nyílásai piros pöttyösek lesznek. Ugyanez elmondható a gépi szőrtelenítéssel végzett epillálásról is. A borotva pedig éles, így okozhat vágásokat, kicsi, de annál vérzőbb és bosszantóbb felületi sérüléseket, melyek hegesen gyógyulnak, pörkösödnek, varasodnak, vagyis nem nyújtanak esztétikus látványt a szép bőrfelületeden. Az már csak hab a tortán, hogy a fentiek dacára a kellemetlenségek hatása csak ideiglenes...

 

+1. Fordítsd a szőrtelenítésre szánt időt valami sokkal jobbra!

 

A fenti mondás Alexy Vivi influencer, véleményvezértől, a Silky Beauty Stúdió törzsvendégétől származik és annyira igaza van! Számoljunk együtt! Ha egy nő 18 éves korában kezdi el a szőrtelenítést, és tételezzük fel, hogy gyantáztat. Havonta egyszer töltsön csak 1 órát a kozmetikussal és akkor ebbe nem számoltuk bele a szépségszalonba való eljutás idejét. Ez egy évben 12 óra, 10 évben 120 óra, 20 esztendőben már 240, 50 évvel kalkulálva pedig már 600! óra.

Te mivel folytatnád a sort?

Töltsd meg felsorolásunkat a saját élményeiddel és írd újra az életedet a végleges, lézeres szőrtelenítés segítségével!

 

 

 


asd