• SILKY BEAUTY SZÉPSÉGSZALON

Az eperláb mentes simaság nyara

Napjaink igényes, trendkövető nője már egészen kicsi gyermekkorban elkezdi a szőrtelenítést. Első körben a legtöbben a borotvát alkalmazzák, ezt azonban nem ajánlatos tartósan használni, ugyanis csak a bőr felületén kívül eső szálakat vágja le, könnyen okoz sebesülést is. Mindezek mellett még csak nem is hatékony, hiszen akár már másnap megjelenhet a kezelt területen a szúrós borosta.

Igény a tartós simaságra

A tartós szőrtelenségre való igény már fiatal felnőttkorban megmutatkozhat. A tartósság fogalma azonban mindig relatív fogalom. A gyantát 3-4 hetente tanácsos ismételni és szőrerősségtől függően nagyjából ilyen hatékonysággal dolgoznak a különféle epilátorok is. Ezek legnagyobb hátránya nem is feltétlen az, hogy fájdalmas a kezelés, hanem a kellemetlen és nem túl esztétikus szőrbenövések is megkeseríthetik a mindennapokat. Az eperláb kialakulása is ezen eljárások alkalmazóinál gyakori.

Lehet, hogy eperlábam van?

Biztosan tudod, hogy szőrtelenítés után az irritált bőr kipattoghat, piros pöttyök jelenhetnek meg rajta. Ez azonban még nem eperláb. A baj ugyanis akkor van, ha a szőrtüszők kimeneti nyílásai fekete pontocskák képében jelennek meg. Innen származik az elnevezés is, hiszen ezek a pöttyök hasonlatosak az eper magjaihoz. A színe pedig azért fekete, mert ezek a szőrtüszők és kitágult pórusok szennyezettek. Belekerülhettek olajok, elhalt hámsejtek, vagy akár baktériumok és egyéb nem oda való dolgok is. Ez az elváltozás a szőrtelenítés után a leggyakrabban a sötétebb, erősebb szőrrel rendelkezőknél fordul elő. Jó hír azonban, hogy a sötétebb bőr, sötét szőr kombónál a leghatásosabb a végleges, lézeres szőrtelenítő kezelés!

 

Nem akarok eperlábat!

 

 

Megértjük, és nem kell aggódnod, mert tudjuk a megoldást is: strawbery legs ellen hatásos és végleges megoldást nyújt a lézeres szőrtelenítés. Az eljárás szó szerint gyökerestől szünteti meg a problémát. A csúcstechnológiás, professzionális Alma Soprano Titanium Ice Plus gépünkkel fájdalommentesen búcsút inthetsz a szőrszálaknak.

Éld meg a puhaság és a szőrtelen élet boldogságát, mely egyúttal megszabadít a gyanta, vagy az epilálás fájdalmától, a gyantázás szúrós borostájától, valamint a bőrgyulladások pírjaitól.

Eperláb

Szőrtelenség és betegségek

Amennyiben anyagcsere zavarban, inzulinrezisztenciában, vagy pajzsmirigy betegségben szenvedsz, akkor előfordulhat az, hogy egyes testtájaidon, például a bajusz, az orca, az áll, az arc, a nyak, és/vagy a pajeszed területén az átlagosnál több szőrrel rendelkezel. Nem kell aggódnod, ezekben az esetekben is teljesen biztonságos és hatékony a lézeres szőrtelenítő kezelés. Olvasd el Kata történetét, akinél sikerrel alkalmaztuk az arc végleges szőrtelenítését. Ha Neki sikerült, Neked is fog!

 

Erre számíts, ha eljössz hozzánk Nálunk a diszkréció alap, ami a Silky Beauty Szalonban történik, az itt is marad. Előttünk nem kell szégyellned magad, hidd el, mi már mindent láttunk, ami a szőrrel és a szőrtelenítéssel kapcsolatos. A kezelést egy személyes konzultációval kezdjük, az anamnézis felállítása után pedig kezdetét veszi közös utunk, amely a végleges szőrtelenség selymesen sima világába vezet.