• SILKY BEAUTY SZÉPSÉGSZALON

Lézeres szőrtelenítéssel a szőrtelen nyár vár!

Hamarosan lekerülnek rólunk a nehéz, vastag ruhadarabok, a téli kabátok, pulcsik. Először a felső ruházat lesz lengébb, a hosszú ujjú darabokat felváltják a rövid, majd az ujjatlan szettek. Ezzel egyidejűleg pedig fény derül majd az emberek szőrtelenítési szokásaira is.

 

 

Mindennapi meséink

 

Kapaszkodó nő a buszon, borostás hónaljjal. Ő valószínűleg borotvát használ, de a zuhanyzáskor elfelejtette lehúzni, mert rohant a dolgára. Kicsit jobbra tekintve látsz egy piros pöttyöst. Ő végre elővette az epilátornak nevezett kínzóeszközét, de már megbánta. A másik oldalon egy pihés kar kapaszkodik. Talán már menne gyantáztatni, de még nem nőtt ki eléggé a szőre, vagy ha kinőtt, hát szabira ment a kozmetikusa.

A tökéletes jelenés

 

A legszebb látvány azonban az a sudár hölgy, ott a sarokban. Magabiztosan kapaszkodik, selymes, puha hónalja tökéletesen szőrtelen. Sehol egy borosta, rajta nem járt borotva. Nincs szőrbenövése, pihéje, csak a sima bőre, más egyéb meg semmi se.

Vajon mi lehet a titka?
Hogyan csinálja?

Megkérdeznéd Tőle, mint nő a nőtől, őszinte bókba csomagolva, diszkrét kedvességgel, mert érdekel a titka, de már szalad is tovább. Könnyű esésű szoknyájába belekap a szél. Lám-lám, Neki nincsen szüksége arra, hogy hozzád hasonlóan kényszerből nadrágban legyen, hiszen csodás, sima a lába. Vajon így született és ez is genetika?

 

Végleges fájdalommentes hónalj szőrtelenítés

 

A titok nyitja

 

Eláruljuk, ez nem vele született szépség, hanem a végleges lézeres szőrtelenítés csodája. Az eszköz, mely számodra is elérhető, hogy elkezdődjön a sima szabadság nyara! A lézeres szőrtelenítés valóban végleges megoldást nyújt a nem csak szőr mentén előforduló szőrproblémákra. A Silky Beauty szalonban egyedülálló tapasztalat birtokában, a csúcstechnológiás, professzionális Alma Soprano Titanium Ice Plus géppel dolgozunk, amely nem kíméli a szőrszálakat, alkalmazása azonban kíméletes és extrán hatásos!

 

 

Strandbarát felületek

Első körben a vendégek nagy része a hónalj területét hozza el hozzánk. Könnyen és gyorsan tudunk segíteni, ráadásul most akciós áron kínáljuk ezt a szolgáltatást. Amennyiben április 30-ig minimum 6 alkalmas bérletet vásárolsz lézeres hónalj szőrtelenítésre, akkor a bérlet árából 25% kedvezményben részesülsz! Áraink a kezelés előtti személyes konzultációt is tartalmazzák.

Végleges fájdalommentes hónalj szőrtelenítés kedvezménnyel

 

Mi legyen a lábakkal?

A lábakon a szőrök már sokszor a lábujjakon elkezdődnek, megjelennek a lábfejen, folytatódnak az alsó lábszáron, a vádlikon, a térdeken, felkúszva egészen a felső combokig. Sok esetben ez utóbbin hátul, sunyin megbújva vigyorognak a hosszú, sötét szálak, melyeket simán lehet, hogy észre sem veszel, annyira hátul vannak. Másnak viszont egészen biztosan szemet szúrnak majd. A végleges, lézeres szőrtelenítéssel viszont örökre megszabadulhatsz tőlük!

Végleges fájdalommentes láb szőrtelenítés

Bikini skin

A bikini skin alatt mi az lézeres szőrtelenítő eljárásokkal végzett, kedvelt női területeket értjük. Ide tartozik a bikinivonal is, amely részben, vagy egészben, viszont valóban véglegesen szőrteleníthető. Szabadulj meg végre a borotvától, hiszen a nők nagy része az intim területét így szőrteleníti. A bátrabban gyantáztatnak, de mi ebbe inkább nem gondolunk bele. A végleges lézeres szőrtelenítés kezelés során ugyanis a diódalézer célzottan juttatja a lézert a kezelendő felületre. Miközben a bőröddel kíméletes, elnyelődik a szőrtüszőben, és ellehetetleníti annak működését. Megfelelő számú - egyéni adottságtól függő - kezelés után az eredmény látványos- és, ami talán még fontosabb, végleges!

Végleges fájdalommentes has és bikinivonal szőrtelenítés

Nemcsak a nőké a lézer ereje. Végleges lézeres szőrtelenítés férfiaknak

Igényes úriemberek is járnak hozzánk, örömmel és a legnagyobb diszkrécióval fogadjuk őket. Hogy mit érdemes végleges szőrtelenítéssel kezelni egy férfi emberen? Következő cikkünkből kiderül!

 

 


asd